top of page

Vi söker en Planerare till vårt kontor i Uppsala

 

Vi söker en engagerad skoglig planerare till vårt kontor i Uppsala.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera för gallring och slutavverkning. Du kommer både att arbeta ensam och i samarbete med övriga planerare. Detta är ett fritt och omväxlande arbete där du själv har möjlighet att påverka både hur du lägger upp själva arbetet samt fördelar arbetstiden. Du måste även vara beredd att arbeta utanför kontorstid när arbetet så kräver. Du rapporterar direkt till skogsvårdschefen hur arbetet fortlöper.

För att trivas med arbetet som planerare ska du gilla att arbeta ensam, ha god fysik, samt inneha B-körkort. Du måste vara stresstålig och flexibel eftersom det är många faktorer som kan påverka utgången av en arbetsdag.

Du ska ha utbildning lägst naturbruksgymnasium med skoglig inriktning, men vidareutbildning till skogstekniker/skogsmästare är en klar fördel. Har du dessutom utbildning och erfarenhet av att arbeta med olika GIS-program är det givetvis meriterande. Då lagar och instruktioner gällande natur- och kulturlämningar i skogen ständigt förändras samt att tekniken med GIS-program utvecklas allt snabbare måste du vara öppen för vidareutbildningar inom området.

Vi vill ha din ansökan samt CV så snart som möjligt då denna tjänst tillsätts så snart vi hittat rätt person för uppgiften.

Välkommen med din ansökan!

 

Information

Har du frågor ring Rickard Moritz, Skogsvårdschef.
Mobil: 070-158 45 52, E-post: rickard@varneskog.se

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan samt CV så snart som möjligt då denna tjänst tillsätts
så snart vi hittat rätt person för uppgiften. Ansökan bifogas per mail till
jobb@varneskog.se


Märk ansökan med "Planerare Uppsala"

 

 

bottom of page