top of page

SÅ HJÄLPER VI DIG ATT SKAPA TRYGGHET

Att äga skog är en långsiktig investering. Oavsett om du är en privat skogsägare eller ett skogsbolag vill vi göra din vardag enklare! Vi finns där för dig genom hela processen - från liten planta tills det är dags för slutavverkning. 

 

Vi arbetar med modern och professionell skötsel för att hjälpa dig att nå dina mål med din skog, oavsett om det är rekreationsvärdet som står högst i kurs eller om du vill få ut maximal tillväxt och lönsamhet. Efter 30 år i branschen har vi idag ett brett nätverk av samarbetspartners som tillsammans med vår erfarna personal skapar trygghet för dig som kund. 

 

 Vi är måna om att skapa en trygg arbetsplats för våra medarbetare samt angelägna om att skapa ett hållbart skogsbruk, därför utförs alla våra tjänster i enlighet med FSC & PEFC.

VÅRA TJÄNSTER

sca4371.jpg

Skogsförvaltning

Vi hjälper dig som markägare att ta ett helhetsgrepp kring din skog genom åtgärden såsom bla. föryngring, gallring & slutavverkning. Tillsammans tar vi fram både en långsiktig och ekonomisk plan för att nå ett hållbart och lönsamt skogsbruk som ska vara i generationer. Något om modern teknik. 

varneskog_logo_FAGEL_PNG-01.png
varneskog_logo_FAGEL_PNG-01.png

Skogsskötsel

Oavsett om din skog är i behov av plantering, röjning eller avverkning har vi både utbildad personal och över 30 års erfarenhet att utföra den skogskötsel som är nödvändig för att din skog ska må bra. Dessutom erbjuder vi försäljning av
lego-plantor som både är prisvänligt och sparar tid för dig som markägare.  

 

Virkesförsäljning

Vi säljer din skog men hjälper dig också genom hela affären. Något om geografi och hur det går till. Fördelarna med att använda oss! Småländska sågverk.. 

varneskog_logo_FAGEL_PNG-01.png

ÖVRIGA TJÄNSTER

 

SKOGSBRUKSPLANER

 

CERTIFIERING

 

GÖDSLING

bottom of page